Lajme

FOTO/ Parrullat më të bukura të protestës: U munduan të na varrosin, por nuk e dinin se ishim fara!

Pothuajse në të gjithë vendin studentët tashmë prej tre ditësh, janë mobilizuar dhe po protestojnë për tarifat e larta në universitet duke kërkuar të drejtat e tyre.

Por ajo që vihet re në protestën e tyre masive janë dhe sloganet më të cilat po protestojnë, ku evidentohet me shprehje shumë pikante dhe kreative abuzimi i pushtetit ndaj tyre.

Në qytete të ndryshme si Shkodra, Vlora, Durrësi, Korça, studentët kërkojnë sipas mënyrës së tyre që të adresojnë problematikat që i shqetësojnë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close