Lajme

FOTO\ Përleshje mes tregtarëve dhe rojeve në Kishën e Laçit, apeli për policinë: Shteti të ndërhyjë, mund të shkohet në vetëgjyqësi

Një konflikt i ndodhur në Kishën e Laçit ka pasuar me përplasje fizike. Ka qenë vetë përgjegjësi i ruajtjes së Kishës së Shën Ndout në Laç, Gjon Shkambi që ka denoncuar rastin në polici.

Përleshje mes tregtarëve dhe rojeve në Kishën e

Ai ka thënë se tregtarët ambulantë shesin në mënyrë të paligjshme duke shfrytëzuar me forcë pjesë të territorit të Kishës që posedohet me dokumentacion të rregullt nga Kisha Françeskane, Zoka Nunciate.

Përleshje mes tregtarëve dhe rojeve në Kishën e

Në një intervistë të dhënë për mediat, Gjon Shkambi ka thënë se kërkon nga policia , shteti dhe Bashkia e Kurbinit që të ndërhyjë për të parandaluar një përkeqësim të situatës, në mënyrë që të mos kalohet në vetëgjyqësi.

Përleshje mes tregtarëve dhe rojeve në Kishën e

Problematika mes Kishës dhe tregtarëve ambulantë vijoj prej disa vitesh, ndërsa asnjë nga institucionet nuk ka dhënë asnjë zgjidhje deri më tani.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close