Lajme

FOTO\ Restorant ” Shpella e Fikut” në Kaninë e ndezi prapë zjarrin, e ku më mirë se aty mund shijohet ushqimi, me pamjen fantastike të Vlorës

Pas gati 8 muaj zjarrfikur për shkak të punimeve të By Passi-t të Vlorës, restorant ” Shpella e Fikut” në Kaninë e ndezi prapë zjarrin, i hapi dyert për të pritur e përcjellë klientë, admirues të kulinarisë tradicionale por mbi të gjitha të ajrit përzier me jodin e detit e trëndelinën e malit.

Tani që rruga panoramike e Vlorës i shkon tek dera, çdo gjë duket edhe më e bukur, edhe më funksionale, edhe më atraktive. Ndodhet bash mu aty ku stacionon e para pikë Panoramike e By Passi-t e ku udhëtari mund të ndalojë për të fiksuar në foto një peisazh nga më fantastikët, prej Kalasë së Kaninës e gjer në Pasha Liman të Orikumit.

Për midis Vlora qytet, Deti, Sazani, Karaboruni…gjithëçka magjike që quhet Vlorë… Gentian Xhelili, administratori i “Shpellës…” ashtu si përherë i buzëqeshur ju pret plot mirësi për ti shijuar të dya; kulinarinë tradicionale dhe atë panoramike që ky mjedis ti ofron.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: