Lajme

Foto\Po mundohej të imitonte një video në TikTok, 13-vjeçarja i vë flakën vetes

Një vajzë 13-vjeçare ndodhet në terapi intensive prej dy javësh, me d jegie të rënda në të gjithë trupin, pasi i vuri f lakën vetes në përpjekje për të kopjuar një video TikTok-u.

Destini Crane, nga Oregoni i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka djegie të shkallës së tretë në qafë dhe në krahun e djathtë. Adoleshentja po mundohej të vizatonte në pasqyrë një formë me l ëndë d jegëse dhe pastaj t’i vinte f lakën, por gjërat nuk shkuan sipas parashikimit.

Nëna e vajzës tregon: “Isha duke folur në telefon, kur dëgjova vajzën që b ërtiste dhe më thërriste mua. Hapa derën e tualetit dhe pashë vetëm z jarr. Destini ishte përfshirë nga f lakët, i gjithë tualeti ishte përfshirë nga f lakët. E nxora jashtë, i hoqa bluzën që po d igjej dhe thërrita ambulancën”. 13-vjeçarja nuk ka folur ende që nga momenti kur është shtruar në spital, në 13 maj, por një shishe a lkooli që u gjet në tualet mendohet se ka qenë shkaku i I ncidentit të t merrshëm.

“Dua ta sjell në vëmendje këtë që i ndodhi vajzës sime për të rritur sensibilizimin te njerëzit, të cilët duhet të kuptojnë se këto video janë të r rezikshmë për fëmijët, që duan t’i imitojnë”, tha nëna.

Edhe në vendin tonë, në fillim të këtij muaji, një 10-vjeçar nga Shkodra humbi jetën në përpjekje për të imituar një skenë v etëv rasjeje, që më pas do ta hidhte në TikTok.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: