Lajme

FOTO\Situatë aspak e hijshme në një nga pallatet në qytetin e Vlorës

Ujësjellës kanalizime Vlorë bën me dije, të jeni më të ndërgjegjshëm dhe të mbani pastër ambientet ku jetoni, dhe jot të hidhni plera ku janë instaluar matësat e ujit. Kjo mund të jetë dhe sakrific e punonjseve duke u futur në plera.

Kjo nuk është edukata qytetare! Stop, mbushjes me mbeturina të vendeve ku janë instaluar matësat e ujit

Këto pamje janë të ditës së sotme. Gjatë punës në terren, grupet tona konstatuan këtë situatë aspak të hijshme në një nga pallatet në qytetin e Vlorës.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close