BotaLajme

FOTOT/ Britania rikthehet në lockdown, kriza më e rëndë në 30 vitet e fundit

Britania është në kontrollin e grevave më të mëdha hekurudhore për 30 vjet sot pasi 50,000 anëtarë të sindikatave u larguan duke kërkuar një rritje pagash prej 11 për qind ‘duke ndëshkuar miliona qytetarë që udhëtojnë, që të detyrojnë të punojnë nga shtëpia.

Mbretëria e Bashkuar është detyruar në një tjetër bllokim de fakto që mund të jetë “zilja e vdekjes” për shumë biznese të vogla që tashmë kanë luftuar për dy vitet e fundit për shkak të pandemisë dhe sapo po ngriheshin në këmbë.

Pasagjerët e trenave po përballen me kaos me gjysmën e rrjetit hekurudhor të Mbretërisë së Bashkuar të mbyllur plotësisht dhe vetëm një e pesta e shërbimeve funksionojnë për shkak të grevës më të madhe të punëtorëve hekurudhor për një brez.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close