Lajme

Garda e Republikës merr në ruajtje godinën e SPAK dhe Gjykatës së Posaçme

Garda e Republikës merr në ruajtje godinën e Prokurorisë së Posaçme, SPAK dhe Gjykatës së Posaçme.

Efektivët e Gardës do të zëvendësojnë kështu efektivët e Policisë së Shtetit, që ruanin godinën deri më sot.

Duke nisur nga sot, 1 shkurt 2023, perimetri i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) dhe Prokurorisë së Posaçme (SPAK) do të ruhen nga Garda e Republikës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close