Lajme

Gazetarët lokal të qytetit të Vlorës ndërmarrin iniciativën “Duam Ujë” për lagjen Partizani

Gazetarët lokal të qytetit të Vlorës mbështetur nga Leviz Albanian si dhe Agjensia Zviceriane për Zhvillim kanë ndërmarrë një iniciativë të titulluar “Duam Ujë” për lagjen Partizani në Vlorë. Qëllimi i kësaj iniciative është furnizimi i rregullt me ujë të pijshëm, i këtij blloku banimi i cili prej 20 vitesh vuan për një “pikë ujë”. Për të arritur synimin final gazetarët lokal kanë zhvilluar në lagjen Partizani një takim informues, në formë bashkëbisedim me banorët e zonës për të mësuar në detaje problemin e mosfurnizimit me ujë të pijshëm.

Takimi u zhvilluar me pjesëmarrjen e dhjetë banorëve të zonës, duke zbatuar masat anticovid 19, distancimin social dhe mbajtjen e maskës.Banorët shprehën shqetësimin e tyre, ku më pas u mbajtën dhe shënimet përkatëse për problemin si dhe u informuan banorët për nismën e ndërmarrë si dhe etapat që do të ndiqen për zgjidhjen e problemit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: