Lajme

Gazetari nxjerr videon e rëndë, ja si pronari i televizionit kap nga të p*smet punonjësen

Nga Telnis Skuqi

Një nga shumë ish-reporteret e televizonit Alpo, më tregoi dr.amën e saj personale, disa muaj më parë. “ Ai nuk e meriton të jetë pjesë e komunitetin tonë”, – më shkruajti ish-reporterja, S.G, sot një studente e vitit të dytë në master në Tiranë.Si fillim, ajo më kërkoi t’i ruaj identitetin e saj. “E kam pasur ëndërr të isha gazetare, prandaj vendosa të punoja qysh gjimnaziste në Alpo TV”, – nis rrëfimin ajo.

Prindërit e saj e kishin mbështetur, madje ata kishin bashkëbiseduan me administratorin i televizionit, Aristotel Petro. Sipas saj, Petro ishte treguar i gatshëm ta punësonte në redaksinë e lajmeve.  “Ai kishte një sjellje shumë të çuditshme ndaj vajzave të mi.tura”, – më thotë ajo.“Në fillim më prekte në faqe. Sinqerisht mendoja se ishte thjeshtë një veprim ink.urajimi, por shpejt ai shfaqi anën e tij më të zezë”, – më rrëfen ajo.

“Ai më shkatërroj jetën! Ai më lëndoi shumë vetëm sepse unë isha e mi.tur”, – thotë ajo. Për të, televizoni që administron ishte thjeshtë një ka.rrem për vajzat e mitura. “Përmes televizoni ai joshte vajzat gjimnaziste dhe më pas ngopte e.pshet e tij. Ai është i sëmurë. Ai është mostër”, – vazhdonte të shkruaj ajo në inboxin tim në facebook.

“E kam njohur personalisht dhe e di se çfarë njeriu është. Këto nga.cmime nuk i bënte vetëm me mua, por me të gjithë shoqet e mia që punonin në Alpo TV”, – tha ajo dhe sakaq shtoi: – “Ai është njeri shumë i keq!”. Pavarësisht dramës personale, studentja e vitit të dytë në master nuk e ka humbur refleksin e reporteresh.

Ajo e di që prova është a.r.ma më e fortë për të faktuar të vërtetën e saj. “Personalisht disponoj të paktën pesë video me sekuenca të shkurta, por jam e gatshme të të ofroj një prej tyre. Unë nuk dua hakmarrje, por dëshiroj të shpëtoj vajza të tjera nga ky përb.indësh”, – përfundoi rrëfimin ajo. (Shënim: Iniciali S.G. është një trillim gazetaresk dhe i rastësishëm, me qëllim për të ruajtur identitetin e plotë të vajzës së lënduar, si dhe për të respektuar Kodin e Etikës së Gazetarisë)

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close