Lajme

Gazetarja Klodiana Lala konfirmon se autori strehohet në Vlorë, ja për llogari të kujt punon…

Autori i v rasjes së Shkëlzen Kastratit në Fier, mund të jetë një v rasës me p agesë i përdorur nga një grup me shtrirje në Tiranë e Fushë-Krujë konfirmoi gazetarja Klodiana Lala. E ftuar në studion e lajmeve në News24, Lala tha se autori, është një i ri rreth 24 vjeç që thuhet se në këto momente strehohet nga një b os dr oge në Vlorë. “Ndërsa flitet që Shkëlzen Kastrati ka pasur Probleme të hapura me d rejtësinë dhe se mes fisit të tij e një fisi tjetër ka pasur dhjetëra v iktima për g jakmarrje, v rasja d yshoj se mund të ketë ndodhur për prishje të pazareve të d rogës.

P olicia i ka të dhënat e saj, por unë mendoj nga të dhënat sekrete që kam, p olicia është e orientuar drejt një bande në Tiranë dhe në Fushë-Krujë. Autori është një djalë rreth 24 vjeç i ar restuar disa herë më parë. Ai vepron si v rasës me pagesë për llogari të dy grupeve me bazë në Tiranë. Rezulton se ai është strehuar afër një emri të botës së k rimit në Vlorë”,- tha Lala./News24

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close