Lajme

Gëzim Ademaj, i pranishëm në disa fshatra, ku u takua me banorët e tyre (Foto)

Nga Gëzim Ademaj:

Ndalesat e mija të rradhës ishin me banorët e fshatrave Bashaj, Ramicë, Lepenicë, Mesaplik, Gjorm! Në këto zgjedhje është nje koalicion gjithëpërfshirës, ndaj në datë 25 prill vota duhet të shkoje tek numri 5 në fletën e votimit. Shohim vetëm varfëri, kjo është ajo cfarë solli në këto tetë vite rilindja. Prandaj ne sot nuk duhet të gënjehemi vetëm nga një vend pune, por të shohim përpara drejt datës 25 prill.

Aty ku vota nuk duhej të shkojë tek varferia e rilindjes, por tek partia demokratike, aty ku në datë 25 prill, ne duhet të votojmë vetëm numrin 5 dhe 9 partinë demokratike!

Kam vijuar të marrë mbështetje nga të gjithë banorët e fshatit gjorm, mandati im si deputet do të qendrojë pranë qytetarëve të thjeshtë, por në këto zgjedhje me partinë demokratike në pushtet, për ti thënë jo varfërisë, dhe për një ekonomi të forte dhe një të ardhme të sigurt.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: