Lajme

Gëzim Ademaj kandidati për deputet takim me komunitetin çam

Të jesh mes patriotëve të mi çam e të shpalosësh projektin e Partisë Demokratike, projektin e fitores, është një emocion i madh. E kështu ishte për mua ky takim mjaft i rëndësishëm zhvilluar në Skelë. Folëm si mes vëllezrish pse pranova të kantidojë. Pikërisht për të pasur mundësi t’i përfaqësoj. Jam i bindur se ata do të më mbështesin në këtë garë, për të zhdukur qeverinë e oligarkëve, që jo vetëm ka thelluar varfërinë e po dëbon shqiptarët nga vendi, por që ka objektiv zerimin e kombit tonë.

E unë jam i bindur se vëllezërit e mi çam, e çdo vlonjat do të mbështes mua dhe projektin e Partisë Demokratike, për të ardhmen e kombit, për të ardhmen e çështjes çame, për të ardhmen e Shqipërisë. Lajm Ademaj, takim me komunitetin cam në Vlorë Ademaj: Jam përfaqësuesi juaj Kandidati i Partisë Demokratike për Vlorës, Gëzim Ademaj, ka zhvilluar një takim me komunitetin cam.

Ai ka theksuar prioritet e tij dhe forcës politike që përfaqëson, duke theksuar se do të jetë zëri i komunitetit cam në parlamentin e Shqipërisë. “Jam thirrur për të kandiduar nga PD, në statusin e personit cam që duhet të përfaqësojë komunitetin cam në pd, por edhe me statusin e një nëpunësi civil. Asryeja pse ndërmorra këtë veprim është se qeveri më të keqe nga kjo që është aktualisht, në Shqipiri nuk ka patur e nuk ka për të ardhur ndonjëherë.

Përse kam këtë bindje? …. Po të shohim në vlorë, ekonomia, lokalet ushqimore etj, puna është drejt zeros, sepse cdo gjë është e shkatërruar. Kjo është një qeveri e fasadave. Vlora ka një lungomare, por Vlora nuk është vetëm lungomare, por është edhe Çolja, Pusi i Meziminit, Babica, Selenica e më thellë akoma, e të gjitha fshatrat, pasi unë jam dhe përfaqësues i tyre si deputet.

Ne kemi përpara një qeveri dhe një Edi Rama që është një dhunues publik, jo një dhunues i fshehur. Dhunues publik e denigrues i cdo njeriu, që nga njeriu më itheshte, te intelektualët, e deri të ata që ka rreth vetes. Premtoi shumë gjëra në 2013, kur erdhi në pushtet, mjekësi falas, energji me cmim të ulët, subvencione për fermerët. E nga të gjitha këto, jo vetëm që s’bëri asgjë, por përkundrazi i përkeqësoi.

Energjinë e rriti, rriti gati me 50% naftën. PD, do të ulë cmimin dhe heqi taksat Rama. Mjekësia, kush më shumë e më pak nga të gjithë ne, do s’do do, e kalojnë spitalin, mjekësia është si një thes pa fund, që hedh brenda e nuk di cfarë merr. Premtimi i tij qe falas, por e kundërta ndodhi.

Mjekësia është bërë një bisnes për disa njërëz, që përfitojnë lek e s’japin asnjë formë shërbimi. E vetmja reformë që bëri, për të gjithë ata që nuk mendonin si ai, ishte heqja e asistencës sociale, gjoja me një teori për t’i kompiuterizuar, dhe këtë metodë duhet ta bëntë edhe ai fshatari me 4 flas, edhe ai qytetrai me 8 klasë, edhe ai më 12, gjë që është pratikisht e pamundur.

Unë mendoj se zgjedhjet e 25 prillit, nuk janë thjesht zgjedhje, por për gjithë popullin shqiptar është një mision për të përmbysur këtë regjim, ndryshe këtu do të jetë shumë e vështirë për të jetuar e jo më për të punuar. Sipas statistikave me ritmin që ka marrë largimi i njerëzve nga Shqipëria, llogatitet që pas 50 vjetësh Shqipëria të bëhet 0 me popullësi. Për një njeri 50 vjet janë shumë, por për një komb janë shumë pak e ikin shpejt. Ndaj duhet të jemi bashkë, kam nevojë për ju, ka nevojë Shqipëria për këdo për të përmbysyur këtë regjim.”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: