Lajme

Gëzim Ademaj takim me Shoqatën “Çamëria” në Sarandë

“Qoftë orë e mirë”, thoshin çamët kur takoheshin me njëri-tjetrin. E pra, kjo qoftë një orë e mirë që na bëri të gjithë bashkë në këtë aleancë politike e qytetare, por edhe në këtë takim mbresëlënës me Shoqatën “Çamëria” në Sarandë. Sepse Shqipërinë e kemi bashkë; të ardhmen e kemi bashkë.

Falenderim për kryetarin e Shoqatës z.Rexhep Ismaili që organizoi këtë takim dhe miqtë Robert Haxhiu dhe Hekuran Halili, të cilët përshëndetën dhe dhanë mesazhe optimiste.

Përshëndeta të pranishmit në takim, duke i ftuar të gjithë të pranishmit që të votojnë për Ndryshimin, të votojnë për të ardhmen, të votojnë për familjet, fëmijët e tyre.

Mesazhe fitoreje përcollën edhe kandidatët për deputetë, Ina Zhupa, Gëzim Ademaj, Jolio Dine dhe Julian Zoto.

Anëtarët e Shoqatës “Çamëria” dhe të gjithë bashkëqytetarët tanë të komunitetit çam e duan Ndryshimin. E dëshmon pjesëmarrja e tyre, entusiazmi dhe besimi tek fitorja. Në 25 prill votojnë për numrin 9, Partinë Demokratike!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: