Lajme

Gjiknuri reagon për herë të parë pasi u fuqizua në PS

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste i sapo zgjedhur, Damian Gjiknuri ka reaguar për herë të parë pas marrjes së kësaj detyre të re. Sipas Gjiknuri detyrat e reja të ndara në PS nuk kanë pasur për qëllim që të zvogëlojnë apo rrisin një politikan të caktuar.

“Do e gjej PS me një statut të ri dhe me një organizim të ri. Mandati i tretë siç e ka thënë edhe Rama është i vështirë dhe ka pritshmëri. Nuk e di të ketë pakënaqësi. Ndarja e dy funksioneve është bërë në funksion të ri organizmit të partisë dhe nuk ka pasur qëllim të zvogëlojë apo të rrisë një tjetër.”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: