Lajme

Gjiknuri vizitë në shtëpinë e mësuesit të nderuar Agim Rukaj në fshatin Matogjin

Nga Damian Gjiknuri

Pata nderin të vizitoja shtëpinë e mësuesit të nderuar Agim Rukaj në fshatin Matogjin. Punoi për më shumë se dyzet vite si mësues e drejtor shkolle, 20 vjet prej të cilave në Smokthinë e Vërmik. Kuptohej optimizmi dhe besimi i tij i palëkundur se vetëm Partia Socialiste në mandatin e tretë do të realizojë ndërtimin e rrugës së Smokthinës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: