fbpx
Lajme

Gjirokastër, shirat shkaktojnë vështirësi në rrugë, dëmtohet shkolla

Edhe bashkia e Gjirokastrës është përfshirë nga reshjet e shumta ditën e djeshme. Si pasojë e situatës pas reshjeve në Gjirokastrës pjesërisht është e qetë e pa probleme. Sipas burimeve nga kjo bashki, në rrugën Kolonjë-Golem ka pasur prurje nga përrenjtë malore dhe rruga është me vështirësi e kalueshme në disa vende.

Ndërkohë, janë dërguar punonjës për hapjen e rrugës se Golemit. Shkolla e fshatit Golem është dëmtuar nga mbulesa e izolimit me katërma pas mbrëmjes së djeshme. Në njësitë e tjera nuk ka pasur probleme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button