Lajme

Gjithçka ndodhi në traktor, babai e vrau djalin me 3 plumba – Detaje të reja

Gazeta Sinjali raporton me detaje për ngjarjen tragjike që ndodhi në fshatin Peran të Podujevës, ku mbeti i vdekur Edon Ismajli, (28-vjeçar) të cilin dyshohet se e vrau babai i tij, Naim Ismajli, (53-vjeçar). Sipas informacioneve të para, babai qëlloi në drejtim të të birit pas mosmarrëveshjeve lidhur me pronën. Çka dihet deri më tani për vrasjen e r ëndë?

Sipas informacioneve të para, i riu, Edoni, u v ra në traktor me disa p lumba të k allashnίkovit pas një debati me babain, që përfundoi tragjίkisht. Ta sh tënat me a rmë që u dëgjuan në fshat, trondίtën banorët, me ç’rast u njoftua Polίcia. Më të marrë informacionin, në vendin e ngjarjen dolën disa njësi polίcore, që gjetën Edonin të shtrίrë në tokë dhe dyshohej se kishte humbur j etën.

Për të konfirmuar v dekjen e tij, pas disa minutave në fshat kishte arritur edhe ekipi i E mergjencës, qe konstatoi se i riu ka v dekur.

Babai i tij, që dyshohet se kreu v rasjen u prangos dhe u shoqërua në stacion polίcor për intervistim dhe sipas burimeve të Sinjalit ende s’e ka pranuar v eprën të cilën e ka kryer. Ndërkohë, Polίcia ka kryer ekzamίnimet e nevojshme në vendin e krίmit, të cilat mund të zbardhin rrethanat në të cilat ka ndodhur ngjarja. Njësίti i Forenzikës në asistim me njësίtë tjera të Polίcisë, gjetën dhe konfίskuan 3 g ëzhoja të A K-47.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close