fbpx
Lajme

Gjithmonë me qytetarët, pas denoncimit të banorëve u mbyll dhe ky kanal në rrugën “Nikolla Xhuveli”

Duke bashkëpunuar me Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike të Bashkisë Vlorë për shqetësimin e krijuar në rrugën “Nikolla Xhuveli” (e njohur si ish-rruga nacionale Vlorë-Fier) dhe duke zgjidhur një nga problemet. , në dukje të vogël, por të ndjeshëm për banorët e zonës. Faleminderit Ermalit për vëmendjen qytetare si banor i zonës, duke na e përcjellë këtë problematikë. Faleminderit Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike për zgjidhjen e këtij shqetësimi.

Vetëm me vëmendjen e duhur e të domosdoshme të njerëzve që punojnë në terren, e duke mirëkuptuar çdo shqetësim që vjen prej banorëve, duke i dëgjuar e adresuar çdo nevojë që kanë, do ia dalim të pakësojmë vështirësitë e të rritim besimin e tyre tek fuqia e forcës sonë politike, që moto ka “e gjithë vëmendja për njerëzit” #Mbështetje #Besim #Fitore. Nga Vilma Bello

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button