Lajme

GJKKO dënon Moisi Habilaj, ja sa vite…

Gjykata a e Posaçme ka dhënë 37 vite b urg për Moisi Habilajn, kushëririn e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir tahiri dhe tre anëtarët e bandës së tij. GJKKO ka d ënuar me 10 vite b urg Moisi Habiljan ndërsa me nga 9 vite janë d ënuar Nezar Seiti, Meridian Sulaj dhe Fatmir Minaj.

Ata akuzohen për t rafik të l endëve n arkotike ne kuadër të grupit të strukturuar k riminal. 4 të p andehurit përfituan 1/3 e uljes së dënimit për shkak të gjykimit të shkurtuar.

Me uljen e d ënimit sipas kodit të procedurës penale, Habilaj është dënuar përfundimisht me 10 vite burg.

Fajtorë për të njëjtat akuza, janë shpallur edhe Nazer Seiti, Maridian Sulaj dhe Fatmir Minaj, të cilët me uljen e dënimit janë dënuar përfundimisht me nga 9 vite burg.

Vendimet\ Moisi Habilaj- 10 vite burg, Nazer Seiti- 9 vite burg, Maridian Sulaj- 9 vite burg, Fatmir Minaj- 9 vite burg

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: