Lajme

GJKKO merr në shqyrtim dosjen e Ardian Çapjes dhe bashkëpunëtorëve të tij

Gjykata e Posaçme e Krimit të Organizuar ka kaluar për gjykim dosjen e Ardian Çapjas, Klajdi Dokollit, Ervis Bardhit dhe Etjen Canit. Katër personat dyshohen për v rasjen e babë e bir Gentian dhe Nezir Beiqiri, të ndodhur në vitin 2012. Gjykata ka ndarë dosjen për dy të pandehurit të tjerë, Olsi Lekun dhe Florent Capja, të cilët janë të a rrestuar.

Njëri është i a rrestuar në Greqi ndërsa tjetri në Emiratet e Bashkuara. Akuzat ndaj Çapjas janë për dyshimte e v rasjes në rrethane cilësuese, por edhe pjesëmarrje në grup të strukturuar k riminal, të njëjtat që ishin në fuqi edhe nga prokurorët e Elbasanit, që shpallën mos kompetencën duke e konsideruar si një histori që duhej zbërthyer nga prokurorët e posaçëm.

Si bashkëpunëtor konsiderohet edhe bashkëpunëtori i drejtësisë, Ervis Bardhi se bashku me Olsi Leku dhe Klajdi Dekolli. K rimi t ronditi vendin gjatë 2012, për shkak se dy v iktimat u gjetën të pajetë ndonëse duhet të ruheshin nga policia.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: