Lajme

GJKKO merr vendimin për Ilir Selmanin dhe 2 të pandehur të tjerë

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka marrë vendimin ditën e sotme për 3 të pandehurit e v rasjes së ish-oficerit të Policisë Santiago Malko.

Kështu GJKKO ka vendosur pushimin e hetimeve për Xhoni Nicën dhe dërgimin për gjyq dy të pandehurve të tjerë, Ilir Selmani dhe Elvis Gaxhaj.

Ky i fundit do të hetohet për “a rmëmbajtje pa leje” dhe “shitje na rkotikësh”, ndërsa Selmani do të gjykohet për v rasjen e Santiago Malkos.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: