Lajme

Gjobitet pronari i mjetit, ka dëmtuar hapësirën publike në Lungomare Vlorë

Deri në shlyerjen e detyrimit, ndaj pronarit të mjetit që ka dëmtuar sot hapësirën publike në Lungomare, do të merren masat administrative sipas ligjit.

Policia Bashkiake ka ndaluar menjëherë punimet që kanë tentuar të dëmtojnë hapësirat që sipas arkitektit belg, projektuesit të Lungomares, duhet të jenë të gjelbëruara. E njëjta sipërfaqe që pak ditë më parë u komentua në media dhe rrjete sociale, gjendet sot përpara një fenomeni të tillë, në mes të ditës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: