Lajme

Gjormë, Rama ndan pamjet e operacionit: Prioritet evakuimi i banorëve

Ndërkohë që zjarri në Gjormë mbetet problematik dhe rrezikon zonat e banuara, kryeminsitri Edi Rama ndan në Facebook video nga operacionet e forcave të FA-së për shuarjen e flakëve.

Ai shkruan se po shtohen forcat e ndërhyrjes nga toka në Gjormë, në zonën e lumit të Vlorës pa ndaluar operacionin me helikopter nga ajri.

Kryeminstri thekson se se prioriteti kryesor mbetet evakuimi i banorëve të cilët duhet të veprojnë sipas urdhrave të strukturave të Mbrojtjes Civile.

Postimi i Ramës “Po shtohen forcat e ndërhyrjes nga toka në Gjormë në zonën e lumit të Vlorës, ndërkohë vazhdon shuarja e zjarrit nga ajri, ku deri në këto momente ndërhyrja e helikopterit në Gumenicë ka arritur të largojë flakët e paparashikueshme prej erës që mund të preknin banesat. ????

Prioriteti kryesor mbetet evakuimi i banorëve të cilët duhet të veprojnë sipas urdhërave të strukturave të Mbrojtjes Civile për evakuim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close