Lajme

Gjykata e Posaçme konfiskon 22 pasuritë të Moisi Habilajt dhe familjarëve të tij

Gjykata e Posaçme konfiskon 22 pasuritë e Moisi Habilajt i d ënuar për t rafik d roge. SPAK kërkoi k onfiskimin e 22 pasurive të familjes Habilaj në kuadër të ligjit a ntimafia, pasi janë vënë nga paratë e ardhura nga trafiku i d rogës i kryer në Itali dhe Shqipëri. Pronat që janë konfiskuar janë të familjes Habilaj, përkatësisht; Ciko, Moisi, Artan dhe Florian Habilajt.

GJKKO ka konfiskuar apartamente, ndërtesa, garazhe, truall, njësi shërbimi, makina dhe pasuri të tjera.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: