Lajme

Gjykata e Vlorës lë në qeli 27-të shoqëruar, njërin “e shpëton” Covid-i

Zhvillohet rivlerësimi për personat e përfshirë në operacionin policor hapësire. 27 persona mbeti në fuqi masa e sigurisë a rrest në b urg mes të cikëve një p olic në Himarë. Për një person u ndryshua masa nga arrest në burg në arrest shtëpi për shkak se është konfirmuar me covid 19. Për katër persona të tjerë u la masa e sigurisë a rrest në shtëpi mes te cilëve dy gra.

Në sallë ishin të pranishëm 31 persona. Seanca është drejtuar nga gjyqtare Elona Mihali ndërsa organi i akuzës përfaqësohej nga prokuror Maksim Sota. Nga operacioni policor katër persona të tjerë janë të shpallur në kërkim. Ndërkohë për katër policë të a kuzuar dhe është marrë masa “ pezullim të ushtrimit të një detyrë a shpërbimi publik” pritet rivlerësimi në ditët në vijim. Ndërkohë për personat e tjerë nga 47 në total është dhënë masa detyrim paraqitje

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close