Lajme

Gjykata refuzon gjyqtaren Enkeleida Hoxha, Kërkoi ndryshimin e masës së sigurisë

Gjykata e Posaçme e Apelit refuzon kërkesën e gjyqtares Enkeleida Hoxha për ndryshimin e masës së sigurisë. Gjyqtarja Hoxha kishte kërkuar ndryshimin e masës, me arsyetimin e gjendjes së djalit të saj autik. Gjykata vendosi “mospranimin e ankimit nr. 72 akti datë 12.03.2021 ndaj vendimit nr. 85 datë 09.03.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar paraqitur nga mbrojtësi i kërkueses/ankueses E.H.” Avokatët kanë kërkuar realizimin e një akti mjeko ligjor për fëmijën autik të gjyqtares.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: