Lajme

Grabiten gjatë natës dy banesa në Elbasan, autorët marrin sende me vlerë dhe materiale ndërtimi

Dy vje dhje janë regjistruar gjatë mesnatës së kaluar, njëra në lagjen “Vullnetari” në qytetin e Elbasanit dhe tjetra në fshatin Tregan. Në lagjen “Vullnetari”, në qytetin e Elbasanit, sipas burimeve jo zyrtare disa persona ende të paidentifikuar janë futur dhe kanë marrë në një apartament disa sende me vlerë.

Ndërsa një tjetër vjedhje ka ndodhur në njësinë administrative “Tregan”, ku dy persona kanë hyrë në një banesë për të vj edhur dhe kanë marrë materiale ndërtimi dhe një motor, të cilin e kanë lënë pak metra larg banesës, ku kishin kryer vje dhjen, pasi nuk kishte karburant.

Të dy familjet, banesat e të cilëve u vodhën gjatë natës së shtunë, kanë bërë denoncim në polici dhe po punohet për identifikimin dhe arre stimin e autorëve të këtyre vje dhjeve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close