Lajme

Gratë e Astirit i prishin konferencën Bochard-it, i futen në sallë

Ambasadori i OSBE-së në vendin tonë Bernd Bochardt është sot pjesë e një konference “Forumi për Zhvillimin e Medias” . Por aty ka ndodhur një papritur pasi 5 protestuese të Astirit u futën brenda në sallë dhe penguan zhvillimin e konferencës, në shenjë proteste për ngritjen e gishtit të mesit nga ana e tij.

“Bochardt non grata”, “Shame on you”, ishte disa nga parullat e tyre. Ata menjëherë i larguan nga salla. Në lidhje me këtë veprim të tyre  ambasadori u shpreh se do i shpërfillë.

Disa ditë më parë ambsadori i OSBE ka bërë një gjest të papranueshem kur protestohej nga banorët e unazës së re pranë drejtorisë së Policisë Tiranë.

Ambasadori i OSBE-së në vendin tonë Bernd Bochardt është sot pjesë e një konference “Forumi për Zhvillimin e Medias” . Por aty ka ndodhur një papritur pasi 5 protestuese të Astirit u futën brenda në sallë dhe penguan zhvillimin e konferencës, në shenjë proteste për ngritjen e gishtit të mesit nga ana e tij.

“Bochardt non grata”, “Shame on you”, ishte disa nga parullat e tyre. Ata menjëherë i larguan nga salla. Në lidhje me këtë veprim të tyre  ambasadori u shpreh se do i shpërfillë.

Disa ditë më parë ambsadori i OSBE ka bërë një gjest të papranueshem kur protestohej nga banorët e unazës së re pranë drejtorisë së Policisë Tiranë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: