Lajme

Greqi, 7 të arrestuar, midis tyre një shqiptar

Një operacion i gjerë policor është zhvilluar në zona të Prefekturës së Atikës, gjatë të cilit është çmontuar një organizatë kriminale shumë anëtarësh dhe ndër të tjera janë sekuestruar rreth 9 kilogramë heroinë. Mësohet se trafikimi ka ndodhur edhe në Volos. Në kuadër të hetimeve të rastit, në fillim të marsit 2023, në Alykes u arrestua vëllai 32-vjeçar i kreut të unazës, i cili u kap duke transportuar më shumë se 2 kilogramë heroinë dhe një sasi. kokainë.

Punonjësit e Policisë së Departamentit të Çështjeve të Përgjithshme të Nëndrejtorit të Prokurorisë për Narkotikët Selanik, kanë proceduar në zbërthimin e një organizate kriminale shumëanëtare, kur në kuadër të një hetimi shumëditor, intensiv dhe të plotë, kanë evidentuar veprimet e anëtarëve të saj në lidhje me posedimi, falsifikimi, standardizimi dhe trafikimi i sasive të mëdha të drogës brenda territorit grek dhe kryesisht në prefekturat e Atikës, Selanikut dhe Magnezisë.

Në një operacion të gjerë policor në zona të ndryshme të Prefekturës së Atikës, u identifikuan dhe u arrestuan shtatë anëtarë të bandës kriminale, të cilët janë të lidhur me njëri-tjetrin nëpërmjet lidhjeve familjare dhe miqësore.

Bëhet fjalë për gjashtë rom dhe një shqiptar, mes të cilëve edhe një drejtuese e organizatës 35-vjeçare me dy fëmijët e saj të mitur, ndaj të cilëve është bërë dosje sipas rastit për veprat e organizatës kriminale, shkelje të Ligji për substancat që krijojnë varësi, shkelje e ligjit për armët dhe neglizhenca për të mbikëqyrur një të mitur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close