Lajme

Greqi, Ka ndodhur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Greqi, ku shtatë vajza të mitura janë zënë me t hika, duke shkaktuar p lagosjen e dy prej tyre të cilat janë në gjendje të rëndë.

Vajzat kishin një takim dhe më pas debatuan për të dashurit ku s herri ka d egraduar në përdorimin e t hikave. Sipas informacioneve, një 15 vjeçare shqiptare është autorja e p lagosjes së dy moshatareve të saj greke, e cila është arrestuar nga policia.  Një prej të p lagosurave është në gjendje të r ëndë dhe u dërgua në kirurgji për ndërhyrje urgjente.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: