Lajme

Greqi/ Mbyllen shkollat, përmbytet aeroporti i Athinës

Selaniku dhe Kalkidiki po ndjejnë barrën e fenomeneve të rënda të motit në orët e fundit, pasi trafiku është ndërprerë plotësisht ndërsa ujërat kanë përmby tur shumë zona.

Trafiku është ndërprerë në pesë pika, ndërsa rruga nacionale Selanik-Kavala në lartësinë e Retinës është gjithashtu e mbyllur. Në të njëjtën kohë, lumi Anthemountas është tejmbushur, duke çuar në përmbytjen e aeroportit të Pereas, ndërsa ka bllokime të trafikut.

Reshjet e shumta të shiut gjithashtu ndërprenë shërbimet e transportit publik, por fluturimet në Aeroportin Ndërkombëtar të Athinës nuk u prekën. Shkollat pothuajse ​​në te gjithë Greqinë Veriore u mbyllen sot. Deri më tani nga moti i keq në vendin fqinj ka hum bur je tën një i moshuar makina e të cilit u rr ëmbye nga uji. Ndërkohë që Korfuzi ka shpallur edhe gjendjen e eme rgjencës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: