Lajme

Greqi/ Shoqërohet greku që urdhëroi dy persona për….

Policia greke ka ar restuar autorin që urdhëroi v rasjen e 27-vjeçarit nga Vlora Mario Metaj, ngjarje e ndodhur tre ditë më parë në Patra. Bëhet fjalë për një shtetas grek, për të cilin p  olicia nuk jep shumë detaje, por raportohet se ai ka urdhëruar dy shqiptarë që të v risnin 27-vjeçarin.

Deri tani policia ka ar restuar bashkëpunëtorin shqiptar të vr asjes, ndërsa a utori që ka shkrepur a rmën është ende në kërkim. Në banesën e njërit prej shqiptarëve të a rrestuar janë gjetur a rmë zj arri, l ëndë na rkotike, celularë dhe 205 euro. Autori kryesor mësohet se ka q ëlluar fillimisht në ajër, pastaj ka q ëlluar shqiptarin me urdhër të shtetasit grek, i cili p lagosi me sende të f orta edhe një nga shokët e të riut, Mario Metaj.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close