Lajme

Grida Duma ”zbërthen” figurën e Melonit: Luan me origjinalitetin e saj

Deputetja demokrate Grida Duma, foli për fitoren e Giorgia Melonit në Itali. Për të thotë se ka krijuar një identitet të saj, një grua energjike dhe me vendosmëri të plotë.

”Ajo nuk ka ndryshuar termat përgjatë fushatës, ka operuar me një strategji të mençur, duke filluar që nga rrjetet sociale. Ka vepruar në fillesë me gjysmë të vërteta. Është shprehur si konservatore e familjes, Zotit edhe kur nisi të shpjegoi politikat e veta. Edhe për abortin e ka thënë që më kanë keqinterpretuar.

Meloni hyn tek politikanet që kam parë që ka një përgjigje për çdo çështje. Nëse e pyet për taksën ajo arrin të komunikojë qartësisht për të. Është e qartë në detaje, ka mesazh qartësi, politikë në çdo çështje. E pyet për çmimin e energjisë dhe të thotë përse duhet mbrojtur.

Ajo ka një energji karizmatike që është 50% e rritjes së peshës së vet në politikë. Ka qenë e qëndrueshme dhe nga ana tjetër është shumë identitare. Meloni ka një identitet të vetit, e thotë me energji të fortë. Nuk e ka populizmin joetik. Pra ka identitetin e vet si grua që si konservatore ka sfiduar edhe një element tjetër. Luan me origjinalitetin e saj”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close