Lajme

“Gruaja më tradhtoi me kushuririn tim dhe lindi fëmijën e tij, dua që…”

Një histori e rrallë dhe prekëse ka ardhur në “Dear Diedre” në The Sun. Një 56-vjeçar ka treguar se gruaja e tij ka një fëmijë me kushuririn e tij, dhe këtë të vërtetë kërkon tja tregojë djalit.

“E dashur Diedre: Gruaja ime pati një lidhje seksuale me kushuririn tim dhe ngeli shtatëzanë. E dija që djali nuk është i imi, por e rrita si të ishte. Dua që ai ta marrë vesh para se të vdes. Dua që tja them unë dhe jo dikush tjetër.

Unë jam 56, gruaja 54 dhe tre djemtë kanë moshën 31, 29 dhe 28-vjeç. Djali i madh nuk është i imi. E gjithë ndodhi pas një sherri që kishim. E acaruar ajo tha se mund të kishte pranë vetes çfarë mashkulli të donte dhe shkoi tek kushuriri im. Këtë gjë e bëri kur unë isha në punë.

Kjo më lëndoi shumë, por nuk e lashë, duke tentuar që të rregulloj marrëdhënien me të. Por, asgjë nuk ndryshoi. Por, kur mora vesh për shtatëzaninë, e dija që fëmija nuk ishte i imi. Ai është kopja e kushuririt tim, por për mua nuk ka rëndësi.

Lindëm edhe dy fëmijë, por marrëdhënia jonë nuk ndryshoi. Madje gruaja ime pranoi se e takon kushuririn tim dhe kjo gjë më ka shkatërruar. Tani kam kancer dhe nuk ja vlen të mbaj të fshehtë këtë të vërtetë të madhe”, shkruan ai.

Diedre përgjigjet: Duhet që ditët e fundit të jetës ti jetosh pa pasur frikë nga dhuna. NDërkohë, për të qenë i sigurt që fëmija nuk është i joti, bëj një test AND-je dhe para se të flasësh me të, mendo për pasojat që ky lajm do i falë atij dhe pjesës tjetër të familjes.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: