Lajme

“Gruaja nga Elbasani del çdo natë në orën 4:30 të mëngjesit

Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë. Megjithatë në raste të tilla nuk është d ëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vj edhin. Shkruan një qytetar nga Elbasani, pranë zonës së qendrës spitaIore të qytetit, ku një zonjë e Iodhura nuk u ka lënë lule pa u marrë prej disa netësh në një orar fiks, në orën 4:30 të mëngjesit.

“Përshëndetje!U bë nata e katërt  sonte që kjo pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lulet fiks në orën 4:30 Është edhe grua e vjetër në moshë dhe më vjen keq ta de noncoj në poIici”, përfundoi qytetari.Ndoshta zonja në fjalë v uan nga ndonjë së mundje apo ku i dihet, gjithsesi nuk është një veprim i hijshëm.Me gjasë po të kishte  pensionin mbi 250 mijë lekë të vjetra, do i blinte vetë lulet pa qenë nevoja me i marr qyl në të tillë formë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close