fbpx
Lajme

Gruaja shqiptare u shpall e pafajshme

Një grua shqiptare, Eltiona Skana, 30 vjeç, u shpall e p afajshme për vr asjen e një vajze 7-vjeçare nga gjykata e Boltonit, Angli, edhe pse pranoi se i kishte p rerë f ytin me t hikë vajzës së vogël.

Pafajësia e shqiptare u shpall bazuar mbi përgjegjësinë e minimizuar, për shkak të problemeve të s hëndetit m endor.Ngjarja e rëndë ndodhi në Queen’s Park në Bolton, më 22 mars të këtij viti, kur vogëlushja Emily Jones, e cila po luante me një scooter, po i thërriste nënës së saj, Sarah Barnes, e cila po bënte joga aty pranë, ndërkohë që vajza kishte dalë me të atin, Mark Jones. Kur Emily, duke vrapuar drejt nënës, kaloi pranë stolit ku ishte ulur Skana, kjo e fundit e fundit u ngrit papritur, e mbërtheu vajzën dhe i p reu f ytin.

Vajza e vogël v diq pas një ore e gjysmë në Salford Royal Hospital, ku m jekët nuk arritën ta shpëtonin. Juria në gjyq dëgjoi se si Skana, e cila ka shkuar në Angli bashkë me familjen më 2014, ka një histori s ëmu ndjesh m endore. Më 2017, ajo kishte g oditur me t hikë nënën, e në një I ncident tjetër edhe m otrën e saj, dhe ka qenë tri herë e shtruar në p siki atri. Nga mesi i dhjetorit të vitit të kaluar deri më 11 mars, ajo nuk ka pasur asnjë kontakt ballë për ballë me kujdestarët e shëndetit mendor.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button