Lajme

Hapet një pus uji me emrin e Arjan Salës në Indonezi, i vëllai nxjerr pamjet (Video)

Një grup vullnetarësh shqiptarë kanë hapur një pus uji në Indonezi, i cili ka marrë emrin e Arjan Salës. Pamjet e këtij pusi janë publikuar në Facebook, nga i vëllai Arjanit, Edmond Sala.

Vëllai i tij shkruan:

Sapo u hap një pus uji ne Indonezi me emrin Arjan Sala, vëllait im të dashur. Shpirti vëllait, emri vëllait, Heroi vëllait HERO. HERO, vjen darka ti më mungon shumë do më mungosh shumë.

Kujtojmë se Arjan Sala ishte shefi i rojeve tek Casa Italia dhe mbeti i vdekur pasi bëri të mundur nxjerrjen e disa punonjësve që punonin në magazinë. Në momentet e fundit, 32-vjeçari është bllokuar në katin -1, pasi flakët shpërthyen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: