Lajme

Harikla, mësuesja model e Finiqit, që prej 29 vitesh jep lëndën e biologjisë në gjuhën shqi­pe e greke

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi vlerësoi sot kontributin e mësuesese Harikla. Zysh Harikla është një mësuese model në zonën e Finiqit, e cila jep me shumë pasion prej 29 vitesh lëndën e biologjisë, si në gjuhën shqi­pe ashtu edhe në gjuhën greke.

POSTIMI. Zysh Harikla është një mësuese model në zonën e Finiqit, e cila jep me shumë pasion prej 29 vitesh lëndën e biologjisë, si në gjuhën shqi­pe ashtu edhe në gjuhën greke.

Me disa specializime jashtë vendit, si dhe zotëruese e shka­llës së parë të kua­lifikimit me vlerësi­min “shumë mirë”, ajo është gjithashtu Kryetare e Rrjetit Profesional për lëndët Biologji dhe Kimi në zyrën vendore ars­imore Finiq-Dropull. Faleminderit zysh Harikla për përkushti­min dhe vlerat e larta profesionale e qytetare që përcjell çdo ditë tek nxë­nësit e tu, prindërit dhe gjithë kolegët­!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: