Lajme

Helmimi në Vlorë/ AKU gjobit anijen për mungesë të kushteve higjeno-sanitare

Konfirmuar nga Aku është vendosur gjobë 6 milionë lekë për anijen në fjalë për “mosplotësim të kushteve për përgatitjen dhe ruajtjen e ushqimit “ Gjithashtu deri në orën 03:00 të mëngjesit kanë qënë autoritetet duke bërë një ekspertizë tek anija në fjalë. Janë marr mostra të ushimit dhe janë dërguar në Tiranë.

Pritet që përgjigja e tyre të zgjatë 3-4 ditë pasi do testohen për sarmonela dhe të gjitha shkaqet e tjera që mund të sjellin helmim. Drejtoria e shëndetit publik nga ana tjetër ka marr mostra të feceve të fëmijëve dhe personave në bord të cilat po i analizon deri në një përfundim zyrtar për të përcaktuar nga ka ardhur helmimi. Priten informacione në vijim

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close