Lajme

Hidhet shorti për gjykimin e Enkelejda Hoxhës, Edvin Priftit dhe 11 personave të tjerë

Këtë të mërkurë është hedhur shorti në Gjykatën e Apelit për gjykimin Enkelejda Hoxhës, Edvin Priftit dhe 11 personave të tjerë, të cilët u ar restuan gjatë një aksioni në Krujë, pasi akuzohen se kundrejt shumave të konsiderueshme të parave lironin të b urgosur nga qelia me vendime gjykate.

Hedhja e shortit ka caktuar që trupi gjykues i përbërë nga Nertina Kosova, Dhimitër Lara dhe Sokol Binaj të gjykojë këtë çështje.Seanca do të zhvillohet me 2 mars në orën 11:00.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: