Lajme

Hiqen kufizimet anti-covid në Angli. Mbajtja e maskës apo certifikata e vaksinimit nuk janë të detyrueshme

Duke filluar nga dita e sotme në Angli do të hiqen kufizmet e planit ‘B’ të vendosura për shkak të variantit Omicron. Britanikët nuk do të jenë më të detyruar të mbajnë maska në ambiente të brendshme si dyqane dhe në transportin publik, nuk do të jenë të kufizuar të punojnë nga shtëpia si dhe nuk do t’u duhet të tregojnë më certifikatat e vaksinimit për të hyrë në ambiente të brendshme apo për të udhëtuar. Javën e kaluar qeveria hoqi detyrimin për mbajtjen e maskave në shkollat e mesme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close