Lajme

Histori suksesi, shqiptari që arriti të diplomohet për pilot në Norvegji (Video)

Janë të shumtë shqiptarët që jashtë vendit të tyre kanë arritur suksese mjaft të mëdha.= Kronika e mëposhtme na njeh me një shqiptar të Kosovës, i cili është diplomuar në Norvegji për pilot. Nehat Musa e kishte këtë profesion ëndërr fëmijërie, dhe sot duhet se e arriti.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: