Lajme

I jepet lamtumira djalit nga Vlora

27-vjeçari vlonjat Mario Metaj që u ekzekutua dy ditë më parë në Patra është përcjellë sot për në banesën e fundit. Familja, miq dhe të afërm i dhanë lamtumirën të riut që u v ra pas një k onflikti. Autori i v rasjes së 27-vjeçarit që punonte në një hotel ende nuk është kapur, por vetëm shoku i tij që d yshohet se e nxiti, nuk ka pranuar që të flasë. Por ku po h etohet? Autoritetet greke po h etojnë në lidhje me një h akmarrje të mundshme, pasi 10 ditë më parë vëllai i v iktimës ishte qël luar më t hikë në Patra. Grupi h etimor d yshon se k onflikti mes palëve ka vijuar dhe h akmarrja përfundoi me një të v dekur.

Autoritetet greke d yshojnë se autori i v rasjes, që është identifikuar se është nga Shqipëria mund të jetë ar ratisur për në atdhe pas k rimit. Dje, policia kreu kontrolle në shtëpitë e personave të përfshirë ku u gjetën sasi të vogla k an abisi. Në shtëpinë e autorit të k rimit në qendër të Patras, u gjetën dy a rmë, një sasi e vogël h ashashi dhe një peshore precize, ç’ka të nxjerr të pista e dytë, nëse v rasja mund të ketë ardhur si pasojë e ndonjë p ërplasje për pazare d ro ge.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close