Lajme

“I kërkuam personelit të na tregonin me një fjalë…”, ambasada amerikane zgjedh mënyrë të veçantë për të uruar shqiptarët

Shqiptarët kanë marrë urime edhe nga ambasada amerikane në Tiranë në ditën e flamurit. Ambasada ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të shprehur urimin e saj kun ë një postim në ‘Facebook’ shkruan se “ “i kërkuam personelit tonë amerikan të na tregonin me një fjalë apo frazë se çfarë u pëlqente nga Shqipëria”.

POSTIMI I PLOTË

Gëzuar Ditën e Pavarësisë Shqipëri! Ne i kërkuam personelit tonë amerikan të na tregonin me një fjalë apo frazë se çfarë u pëlqente nga Shqipëria.

Ky poster përfaqëson një koleksion të disa prej gjërave tonë më të dashura të Shqipërisë dhe është mënyra jonë për të treguar vlerësimin tonë për këtë vend të mrekullueshëm. A i gjeni dot fjalët?

Shkarkoni posterin me rezolucion të lartë këtu https://bit.ly/2P5ËXnp, përpiquni të gjeni të gjitha fjalët, dhe shkruajini ato në hapësirën e komenteve mëposhtë. Le të shohim se sa do të gjeni!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close