fbpx
Lajme

Ilirjan Celibashi zgjidhet Komisioner Shtetëror i Zgjedhjeve, Lealba Pelingu votohet nënkomisionere

Në seancën e sotme plenare të Kuvendit u votua edhe krijimi i Komisionit të ri Qendror të Zgjedhjeve. Deputetët e Kuvendit zgjodhën Ilirjan Celibashin në postin e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve me 106 vota pro, ndërsa 5 vota mori kandidati tjetër Ardian Myslymaj. Lealba Pelingu u zgjodh Nënkomisioner Shtetëror i Zgjedhjeve me 105 vota pro, ndërsa 5 vota mori kandidati tjetër Agron Haxhimali.

Kuvendi zgjodhi edhe anëtarët e Komisionit Rregullator të Zgjedhjeve, Ilirjana Nano, Dritan Çaka, Arens Çela, Muharrem Çakaj dhe Helga Vukaj me 107 vota pro, 4 kundër dhe 4 abstenim. Si anëtarë të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve u zgjodhën, Ilirjan Rusmali, Elvin Lako, Koli Bele, Elvis Çefa, Ledio Braho me 105 vota pro, 5 kundër dhe 3 abstenim

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button