Lajme

“Ionian Star “/Vlora me një traget të ri për itinerarin Vlorë-Brindizi

“Ionian Star ” është trageti më i ri i cili pritet të prek kalatën e Portit të Vlorës për të ofruar itinerarin Vlorë-Brindizi.Trageti i ri, hyn në linjë fal insistimit të qeverisë shqiptare dhe bashkëpunimit me kompaninë më të vjetër në operim në portin e Vlorës, Tnitsea Shipping LDA.

Trageti 130 m i gjatë, ofron kushte optimale dhe kohe të shkurtër lundrimi. Për pak ditë prekni Brindizit për vetëm 3ore e 45 min. Kompania Tnitsea Shipping LTD konfirmon edhe njëherë se ngelet e vetmja në 20 vitet e fundit e cila i ka dhënë shpres portit të Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close