Lajme

ISA-International Studies Academy ofron praktikë pune të paguar në SHBA, aplikoni tani!

International Studies Academy (ISA) ofron mundësi praktike pune në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Europë, do të paguheni dhe do të mësoni më shumë rreth fushës tuaj të zgjedhur. Cfarë po prisni? Aplikoni tani, mos e humbisni këtë mundësi të artë!

Informohuni më tepër duke lexuar më poshtë:

Informohuni më tepër duke lexuar më poshtë:
Rruga e Elbasanit, Pallati2G,Hyrja1,Kati 2 Tirane, 1000, Albania
Telefon : +355 – 0692040654.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close