Lajme

ISHSH kontrolle në bare, restorante dhe subjekte tregtare në Vlorë (Foto/Video)

ISHSH Vlorë kontrolle në bare, restorante dhe subjekte tregëtare në Vlorë. Rikthimi i covid ne Vlorë ka intesifikuar kontrollet në respektim të masave dhe protokollit të ministrisë së shendetsisë referuar situates. Kreu i ISHSH Vlorë Lorenc Rexho ka konfirmuar se kontrollet kanë qenë të vijueshme duke kerkuar nga të gjitha subjektet tregetare respektimin e të gjitha masave ndërsa janë mbi 1600 inspektime dhe kontrolle të kryera.

Rexho ka konfirmuar se ka perfunduar koha e këshillimit dhe tashmë do të kalohet në gjoba dhe deri në mbyllje të aktuvitetit nëse nuk respektohen masat. Vlora ka qenë një qytet i frekuentuar gjatë kësaj periudhe madje edhe nga rrethe të tjera coja shtuar kontrollet në të gjitha subjektet.

\

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: