Lajme

Ishsh Vlorë kontrolle dhe inspektime në shkollat e qytetit

Ishsh Vlorë ne kontrolle dhe inspektime ne shkollat e qytetit. Situata nga covid 19 dhe respektimi i masave ne fokus te inspektimeve te perditshme. Kreu i ishsh Vlorë Lorenc Rexho ka konfirmuar se situata eshte duke u ndjekur me perparesi per vete situaten.

Rexho ka theksuar se respektimi i masave do te evitoje problematikat duke shpresuar se situata do te jete e qete. Nje thirrje drejtuar edhe prinderve per te evituar grumbullimet para shkollave per vete situaten Ku edhe ndodhemi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close