Lajme

Itali, Arrestohen 21 persona

21 persona janë a rrestuar nga policia e Catanzaros në Itali si pjesë e një grupi k riminal të përfshirë në t rafikun e d rogës, a rmëve dhe vjedhjeve. Sipas mediave italiane, gjykata ka vendosur masat e sigurisë, nëntë arrest me burg ndërsa 12 nën arrest shtëpie. Policia bën me dije se furnizues të d rogës për këtë grup k riminal ishin disa shqiptarë nga zona e Puglias të cilët vepronin dhe në bregdetin e Jonit në Kalabri.

Të dy organizatat operonin në jug të qytetit duke shitur të gjitha llojet e d rogës: m arihuanë, h ashash, ko kainë, h eroinë dhe a mfetamina. 46 persona të tjerë janë nën h etim në të njëjtën çështje p enale. Disa prej trafikantëve e fshihnin d rogën pas koshit të mbeturinave.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: